Skip to content

Peixos que promouen la participació dels més petits

27 gener 2013

Paint a fishCom podem sensibilitzar els més petits i fer que es comprometin amb un món més just, sostenible i solidari? New Economics Foundation ha trobat la fórmula per promoure la participació dels infants i implicar-los activament en la seva causa. Amb l’objectiu de defensar una pesca sostenible, la campanya anglesa Paint a Fish empeny els infants a dibuixar un peix que, juntament amb d’altres, formaran un gran aquari virtual.

Sensibilització, consciència i reflexió. Rere una simple activitat lúdica i divertida, s’amaga un objectiu transformador: donar veu als infants perquè es dirigeixin als polítics demanant la protecció de les poblacions de peixos i la fixació d’unes bases per promoure la pesca sostenible.

Paint a fish ofereix recursos educatius, descarregables a la pàgina web, perquè aquest treball de sensibilització pugui continuar a les escoles. La iniciativa ja compta amb un ampli suport de centres educatius, aquaris i entitats socials, tant a Europa com a nivell internacional. Un bon exemple de com apropar una causa als més petits i fer que s’impliquin a favor de la sostenibilitat.

Anuncis
Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s